Vanwege de groei van ons bedrijf en de daarbij behorende toenemende projectwerkzaamheden zijn wij op zoek naar een ervaren uitvoerder/projectleider voor het begeleiden van onze bouwkundige projecten.

Heb jij veel ervaring in de bouw?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Met jouw kennis en ervaring willen we ons team versterken en ons kwaliteitsniveau waarborgen. Dankzij jouw vakkennis, oog voor detail en communicatieve vaardigheden weet je mensen te motiveren en te overtuigen. Je werkt samen in een projectteam met werkvoorbereiding en projectleiding.

Jouw drive is om projecten op te leveren die de verwachtingen van de klant overtreffen. De werken waar je verantwoordelijk voor wordt, zijn divers van aard. Het gaat bijvoorbeeld om funderings(herstel)werken van utiliteitsbouw, woningbouw en betonwerken.

“Ben jij die nuchtere collega die graag de leiding neemt, goed kan organiseren en overzicht houdt?”

Wat zijn jouw belangrijkste taken:

  • Je bent verantwoordelijk voor de complete voorbereiding, uitvoering en afwikkeling van de projecten;
  • Het bewaken en beheersen van planning, kosten, voortgang en VGM voorschriften;
  • Het begeleiden van lopende projecten en het initiatief nemen in het overleg met alle betrokkenen waaronder de eigen collega’s als de opdrachtgever.

Waar moet je aan voldoen:

  • Jij hebt HBO werk-denkniveau met een technische achtergrond, denkend aan civiele techniek met minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in soortgelijke functie;
  • of jij hebt een MBO Kaderfunctionaris niveau 4 diploma en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je weet waarover je praat, denkt in mogelijkheden en oplossingen en bent dus klantgericht.
“Je bent verantwoordelijk voor het inrichten, coördineren en aansturen van de uitvoeringsteams van projecten en daarmee een belangrijke schakel tussen de verschillende afdelingen.”
“Maak een sollicitatieafspraak zodat wij je leren kennen”

Heb je vragen over een van onze vacatures?

Neem dan contact op met Judith Snoek, afd. P&O door te bellen naar 0229-563 096 of stuur direct je sollicitatie naar judith@heicombinatiesps.nl
of per post naar Grootschermerweg 4A, 1843 HE Grootschermer.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet gewaardeerd.