Lasser

Binnen ons team is er een plek vrij voor een lasser/snijder.

Lassen en snijden
IMG_3566
Je werkt mee aan uiteenlopende projecten

Zoals je weet is een vast onderdeel van de funderingstechniek lassen en snijden. Je kunt hierbij denken aan het lassen van diverse soorten buispalen en damwand. Ook constructief zijn er diverse laswerkzaamheden bij ons voorhanden. Daarbij kan je denken aan realiseren van staalconstructies, stut- en stempelwerk en balansconstructies. Je bent zowel voorbereidend als ook afrondend bezig.

“Vind je het leuk om je laskwaliteiten te ontwikkelen?”

Het bezitten van een lascertificaat werkt als een pré. Heb je veel ervaring maar geen certificaat, dan ben je ook meer dan welkom. Je kunt verschillende certificaten behalen voor diverse lasprocedures, metalen, lasposities en ga zo maar door.

Er komt misschien wel meer kijken bij het beroep als lasser dan dat je misschien in eerste instantie dacht. Dus als jij nauwkeurig bent, veel technische kennis hebt, materiaalkennis bezit én de veiligheid bovenaan je lijstje hebt staan: dan is een rol als lasser vast iets voor jou!

“Maak een sollicitatieafspraak zodat wij elkaar kunnen leren kennen”

Heb je vragen over een van onze vacatures?

Neem dan contact op met Judith Snoek, afd. P&O door te bellen naar 0229-563 096 of stuur direct je sollicitatie naar judith@heicombinatiesps.nl
of per post naar Grootschermerweg 4A, 1843 HE Grootschermer.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet gewaardeerd.