Machinist in de grond gevormde palen

Schroefinjectiepalen – mortelschroefpalen – CD palen – GROUT

Ben jij in het bezit van een FMK (TCVT W409) certificaat en wil je meer toekomstgericht bezig zijn?

Wil jij deel uitmaken van innovatieve technieken zoals trillingsvrij heien?

Machinist GMG: TCVT W403
Dit is het vak van de toekomst!

Heien op de meest innovatieve technische manier. 

Ben jij op zoek naar uitdagend en zeer divers werk in een groeiend bedrijf?

Jij bent een machineman in hart en nieren en vindt orde en netheid belangrijk, zowel op de werkplek als dat je je machine schoon en up-to-date houdt. Je werkt nu eenmaal met beton.

Jij hebt een logisch denkvermogen, waardoor je de werksituatie kunt inschatten en ook goed kunt inplannen. Je bent in staat om tekeningen te lezen en met meetinstrumenten, zoals bijvoorbeeld lasers om te gaan. Je bezit de vaardigheid om werklijsten in te vullen.

Jij bent een verantwoordelijk type en houdt van een grote mate van zelfstandigheid. Je kunt goed communiceren, of dat nu met opdrachtgevers of met bijvoorbeeld constructeurs is. Je treedt daarmee naar buiten als ons visitekaartje. Samen met je collega’s vorm je een goed team.

En wil jij nog een stap verder gaan als machinist FMK en bezit je tevens goede digitale vaardigheden? Dan is de grouttechniek iets voor jou!

De grouttechniek is namelijk de meest innovatieve techniek die er momenteel op het gebied van heien bestaat. Het is compleet trillingsvrij en wordt daardoor al door diverse instanties verplicht gesteld. Dit gaat in de toekomst natuurlijk niet minder worden!

“Samen met jou gaan wij een geheid goede toekomst tegemoet”
“Bel, mail, app of kom langs; wij komen graag met je in contact”

Heb je vragen over een van onze vacatures?

Neem dan contact op met Judith Snoek, afd. P&O door te bellen naar 0229-563 096 of stuur direct je sollicitatie naar judith@heicombinatiesps.nl
of per post naar Grootschermerweg 4A, 1843 HE Grootschermer.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet gewaardeerd.