Heicombinatie SPS – gefundeerde kwaliteit
En om die gefundeerde kwaliteit te kunnen blijven leveren,
zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s die willen komen werken in een fijn team!

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Maar mocht jij er zeker van zijn dat je van toegevoegde waarde bent binnen ons team, stuur ons dan je motivatie en CV.
Wij houden van aanpakken

Wij zijn innovatief en toekomstgericht en spelen in op de specifieke wensen van onze klanten. Ons uitgebreide assortiment machines is zo samengesteld dat wij gevarieerd heiwerk kunnen leveren. Van kleine rupsvoertuigen tot en met de grote jongens voor het echte zware werk. Binnen ons team staan wij voor een no-nonsense benadering van ons vak waarbij wij graag onze kennis en ervaring inzetten bij de gedegen uitvoering. Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Flevoland, maar je kunt ons ook zeker daarbuiten tegenkomen. Onze opdrachtgevers zijn zowel bouwbedrijven (bouw en infra), als gemeenten en particulieren. Met onze flexibele werkwijze, uitgebreide machinepark en vakbekwame medewerkers kunnen wij aan al deze wensen voldoen. Maar van dat laatste, “die vakbekwame medewerkers” daar willen wij er graag meer van!

Collega's aan het woord

Wie kunnen er beter vertellen over SPS, onze disciplines, de (opleidings)mogelijkheden & antwoord geven op de vraag hoe het is om te werken bij Heicombinatie SPS, dan onze collega’s zelf? Precies, onze collega’s zelf!

Op de pagina “SPS in beeld” geven een aantal collega’s antwoord op vragen zoals:
“Waarom werk je nou juist bij SPS?” en “Wat maakt je werk uitdagend?”.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met Judith Snoek, afd. P&O door te bellen naar 0229-563 096 of stuur direct je sollicitatie naar judith@heicombinatiesps.nl
of per post naar Grootschermerweg 4A, 1843 HE Grootschermer.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt niet gewaardeerd.