Heicombinatie SPS: gefundeerde kwaliteit

We hebben een fijn compleet team met een enorme vakbekwaamheid, ervaring en machinepark. Vol enthousiasme staan wij voor u klaar!
Heicombinatie SPS in beeld
Alles in eigen hand

Bij ons bent u er zeker van dat de gesprekspartners direct betrokken zijn bij de uitvoering van het werk. Met onze persoonlijke no-nonsense benadering en korte (communicatie)lijnen gaan wij efficiënt en slagvaardig te werk.

Ons werkgebied beslaat hoofdzakelijk de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland en Flevoland, maar u kunt ons verderop ook tegenkomen. Wij bedienen zowel grote als kleine opdrachtgevers, zoals gemeenten, bouwbedrijven en particuliere opdrachtgevers.

Wij zijn ijzersterk in...

Wij leveren en heien (drukken, boren en trillen) stalen buispalen, betonpalen, houten palen met betonopzetters, persdrukpalen, mortelschroefpalen, schroefbuispalen, diverse soorten damwanden, beschoeiings- en schroefankers. Kortom, alle paalsoorten tussen de 2 en 23 meter! De kleinste doorgang voor een kraan is al mogelijk vanaf 70 cm.

En ook voor funderingsherstel, bodemsanering en grondwerk bent u bij ons aan het juiste adres! Tevens is Heicombinatie SPS volledig gecertificeerd.